Over mij

''Wie ben ik?''
En wat kan ik voor u betekenen.

Over mij

Mijn naam is Jacqueline Willeboordse-van Dongen, oprichtster van Praktijk TWO-CARE.

Na jaren lang getuige te zijn geweest van vele geboortes, en door de komst van mijn eigen 4 kinderen, heb ik in 2007 een eigen praktijk opgericht om aanstaande ouders fysiek, mentaal en spiritueel voor te bereiden op de bevalling zodat ze daarna hun kindje zo rustig en comfortabel mogelijk op de wereld kunnen zetten.

Dit doe ik door het geven van Fertiliteitsyoga, Zwangerschapsyoga, HypnoBirthing®, Zwangerschapscursus privé, Zwangerschapspilates, Fertiliteitsmassage, Zwangerschapsmassage, Postnatale massage, ontspanningsmassage, begeleiding tijdens de bevalling en kraamtijd, en het geven van cursussen Shantala babymassage, mama & baby yoga/ Peutermassage en Peuteryoga.

Nog een passie in mijn leven waar ik mijn werk van gemaakt heb is Hatha-yoga, Yoga Nidra, Stoelyoga, Yogatherapie en meditatie.
Yoga deed me mentaal en fysiek zo goed dat ik de erkende 4- jarige opleiding tot yogadocent ben gaan volgen en heb afgerond bij De Blikopener in Tilburg.
Het heeft me zoveel opgeleverd, dat ik me nu zowel fysiek als mentaal sterk voel. Het heeft ervoor gezorgd dat ik met beide benen stevig op de grond sta waardoor ik nog intenser kan genieten van wat het leven mij biedt. En zo is yoga mijn eigen levenswijze geworden.
Mijn visie is dat wat voor mij werkt, ook kan werken voor een ander.
Graag wil ik daarom al mijn opgedane ervaring en kennis uitwisselen en delen met anderen.

Naast het runnen van de praktijk ben ik tevens wellnesscoach, zorgcoördinator/ kraamcentrum, Doula, WHO/Unicef Borstvoeding gecertificeerd.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland VYN onder lidnummer 3081.

Het zou mij een groot plezier doen u in de toekomst te mogen begroeten!

Namasté
Jacqueline.